Oblékáme miminko na přechod sezon ZIMA/JARO

Milé maminky, znáte ten pocit, když s každou změnou sezóny musíte běhat do obchodu pro stále nové kousky oblečení? Nestačí, že vám děti rostou přímo před očima rychlostí blesku, ale také pořád musíte řešit, jaké je venku počasí, jestli náhodou nefouká moc studený vítr, nemrzne, nebo naopak, zda-li není venku moc velké teplo?

Když se tak nad tím zamyslím, připadá mi, že jsou dnešní maminky hrdinkami hned několika pohádek. Občas už si v tom všem zmatku každodenních povinností připadáme jako Popelky či Sněhurky, které neustále uklízí a do toho se starají o několik malých trpaslíků.

Co se týče shánění oblečení na přechod sezon, například zimy a jara, nastavíme se do role Marušky, která běhá do lesa do závějí splnit téměř nesplnitelné... najít pod sněhem jahody, na zavátých stromech jablka či na zamrzlé půdě fialky je stejně náročné jako najít v záplavě obchodů kvalitní materiál, který vám zaručí, že v něm vašemu dítěti nebude zima a ani se v něm nebude potit.

Maruška naštěstí v lese potkává dvanáct měsíčků, kteří jí pomáhají náročné úkoly plnit a tak i my vám přinášíme tip, jak se ušetřit zbytečného běhání do několika obchodů s každou změnou počasí. V MuffinMode naleznete řešení do každého počasí, navíc si oblečení můžete objednat z pohodlí vašeho domova :). Není třeba si zoufat a kupovat stále nové a nové oblečení, ale mít fištróna a zvolit ten nejlepší materiál. Tím zázračným materiálem je merino vlna, která je naprosto ideální do jakéhokoliv počasí. Je totiž termoregulační, to znamená, že sama reaguje na teplotní změny a podle toho buď hřeje, či chladí. Nemusíte se tedy bát, že by vašemu miminku bylo moc velké teplo, nebo naopak zima.

V MuffinModu jsme pro vás vykouzlili merino vlnu hned ve třech zázračných podáních na přechod sezon zima-jaro, a to především novinku, froté merino overal s kapucí s praktickým zapínáním, který mimo to, že je hypoalergenní, je také neuvěřitelně heboučký.

1755A-2

Overálek můžete doplnit vestičkou opět z froté merino vlny, která skvěle funguje jako druhá vrstva v případě náhlého ochlazení počasí. Je velmi skladná, proto ji snadno uvezete v kočárku.

liemene

Třetím, a nejkouzelnějším produktem je krásný šedý overal Lenny. Tento overálek je opět vybaven praktickým zapínáním, teplou kapucí a především hypoalergenním příjemným materiálem z naší zázračné merino vlny, zaručující maximální pohodlí pro vaše miminko, ale i značnou praktičnost pro každou maminku.

IMG_9997

Proto neváhejte využít naší čarovné nabídky a staňte se tou nejvíc okouzlující maminkou královnou s krásnou malou princezničkou či udatným malým princem široko daleko.